COVID-19 (pg. 6)

Important

Informații despre vaccinarea împotriva COVID-19 din sectorul 6.

 021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

Infografice

Măsuri împotriva răspândirii virusului COVID-19

29 Noiembrie 2020

Oamenii sunt grija noastră!

Pentru toți cei cu adevărat atenți la fenomenul social, anul acesta a demolat stereotipul conform căruia serviciile sociale sunt destinate celor, generic și nepotrivit, denumiți drept asistați social.

Mai multe detalii
26 Noiembrie 2020

Povestea oamenilor fără adăpost în vremuri de pandemie

Adăposturi de noapte igienizate și reamenajate, testări periodice, stocuri de haine de iarnă, plus măști medicinale și sticluțe cu dezinfectant oferite gratuit. Sunt doar câteva dintre măsurile luate de la începutul pandemiei de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, în vederea prevenirii răspândirii noului coronavirus în rândul oamenilor străzii.

Mai multe detalii
23 Noiembrie 2020

Izolat în sectorul 6? Nu ești singur! Specialiștii DGASPC Sector 6 sunt aici pentru tine!

În weekendul care tocmai s-a încheiat, peste 300 de persoane aflate în izolare pe raza sectorului 6 au fost monitorizate și consiliate de specialiști, psihologi și asistenți sociali ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.

Mai multe detalii
05 Noiembrie 2020

#SolidarSocial revine în spitalele din București

În luna noiembrie, Solidar Social revine în spitale pentru a sprijini medicii din prima linie, 400 porții de mâncare caldă fiind livrate zilnic la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș, începând cu această săptămână.

Mai multe detalii
04 Noiembrie 2020

Activitatea la Creșa Neghiniță din sectorul 6 se supendă pentru 14 zile

Începând de astăzi, 04 noiembrie 2020, Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Sectorului 6 a decis suspendarea activității cu copiii în cadrul Creșei Neghiniță, pentru o perioadă de 14 zile.

Mai multe detalii
25 Octombrie 2020

Activitatea la Creșa Harap Alb din sectorul 6 se supendă pentru 14 zile

Începând de mâine, 26 octombrie 2020, activitatea cu copiii în cadrul Creșei HARAP ALB din sectorul 6 se suspendă pentru o perioadă de 14 zile, în conformitate cu Hotărârea nr. 14/2020 a Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Sectorului 6.

Mai multe detalii
16 Octombrie 2020

”Solidar Social” celebrează World Food Day

Tema anului 2020 este "Grow, Nourish, Sustain. Together" - "Creștem, Hrănim, Susținem. Împreună". Nimic nu putea fi mai potrivit valorilor care au stat la baza parteneriatului intre DGASPC Sector 6 și Asociația Adi Hadean, atunci când, acum șapte luni și jumătate, au demarat proiectul Solidar Social.

Mai multe detalii
14 Octombrie 2020

Informații privind acordarea tichetelor sociale pentru sprijin educațional în Sectorul 6

DGASPC Sector 6 informează familiile din Sectorul 6 ai căror copii frecventează învățământul preșcolar, primar și gimnazial, că pot beneficia de tichete sociale pentru sprijin educational

Mai multe detalii
29 Septembrie 2020

29 septembrie - Ziua Internațională de conștientizare a pierderilor și deșeurilor alimentare în Sectorul 6

Un număr de 182 de zile s-au scurs de la debutul Proiectului ”Solidar Social” pe raza Sectorului 6, timp în care peste 100 de tone de alimente au fost salvate de la degradare și distrugere pentru a fi dăruite oamenilor care aveau nevoie de ajutor.

Mai multe detalii
11 Septembrie 2020

100.000 de porții de hrană caldă – Solidar Social și ingredientele unei rețete de succes

Început în luna aprilie a acestui an, cu scopul de a oferi o masă caldă atât personalului medical din București, care luptă cu noul coronavirus, cât și categoriilor sociale vulnerabile din Sectorul 6, Proiectul Solidar Social a ajuns la un moment de bilanț, dovedind că este o frumoasă poveste adevărată.

Mai multe detalii
30 Iulie 2020

Teste de COVID-19 decontate pentru persoanele vulnerabile din Sectorul 6

Acesta este ajutorul pe care îl oferă Primăria Sectorului 6, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, familiilor vulnerabile sau persoanelor singure care au nevoie de acest test pentru a putea beneficia de proceduri medicale: internare, operații chirurgicale sau alte analize medicale.

Mai multe detalii
22 Iunie 2020

Sprijin pentru mii de persoane aflate în autoizolare, în Sectorul 6

De la începutul pandemiei și până în prezent, Primăria Sectorului 6, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sector 6, a sprijinit peste 2.500 de persoane aflate în izolare la domiciliu.

Mai multe detalii
Pg. 6 din 10 | Art./pg.: 12 | Nr. art.: 111

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001