Noutăți (pg. 2)

29 Octombrie 2023

Proiectul ”Prin ochii lor” – gala filmului cu același nume a avut loc la Conacul Golescu-Grant

În data de 28 octombrie 2023, Centrul de Recreere și Dezvoltare Personală ”Conacul Golescu-Grant” a găzduit evenimentul de vizionare în premieră a materialului filmat ”Prin ochii lor”, realizat de beneficiarii, persoane adulte cu dizabilități”, înscriși în proiectul cu același nume.

Mai multe detalii
29 Octombrie 2023

Am dat startul celei de a treia zi de WestSideHalloFest!

Am pornit maratonul dovlecilor pictați: în mai puțin de o oră peste 100 de copii talentați din Sectorul 6 au pictat dovleci, i-au lăsat la uscat și vor pleca acasă cu ei.

Mai multe detalii
28 Octombrie 2023

Persoanele adulte cu dizabilități din S6 vor beneficia de servicii moderne de recuperare – se construiește un nou centru finanțat prin intermediul Planului Național de Redresare și Reziliență

Peste 3.000.000 lei din fonduri europene nerambursabile vor susține construirea de la zero, dotarea și darea în folosință a unui centru specializat destinat recuperării persoanelor cu dizabilități din Sectorul 6.

Mai multe detalii
28 Octombrie 2023

O sâmbătă însorită de toamnă este cel mai bun motiv pentru a vizita WestSideHalloFest

O sâmbătă însorită de toamnă este cel mai bun motiv pentru a vizita WestSideHalloFest, festivalul organizat de Primăria Sectorului 6 pe Insula Lacul Morii. A doua zi a acestui eveniment maraton le dă din nou întâlnire vizitatorilor cu beneficiarii serviciilor sociale din Sectorul 6.

Mai multe detalii
27 Octombrie 2023

Despre puterea binelui la West Side Hallo Fest

Exact ca în poveștile din copilărie, la West Side Hallo Fest, cel mai mare festival de Halloween din România, organizat de Primăria Sectorului 6, este vorba și despre puterea binelui.

Mai multe detalii
27 Octombrie 2023

A început WestSideHalloFest! Beneficiarii serviciilor sociale din Sectorul 6 vă așteaptă cu dovleci colorați, vrăjitoare și spiriduși

Printre protagoniștii evenimentului WestSideHalloFest!, organizat de Primăria Sectorului 6 în weekend-ul 27 – 29 octombrie 2023 se numără și beneficiari ai serviciilor sociale acordate la nivelul comunității.

Mai multe detalii
26 Octombrie 2023

Acordarea venitului minim de incluziune (VMI) prin acordarea ajutorului de incluziune şi/sau prin acordarea ajutorului pentru familia cu copii

Îi informăm pe cetățenii cu domiciliul legal în Sectorul 6 că, începând cu luna ianuarie 2024, ajutorul social și alocația de susținere a familiei vor fi înlocuite cu venitul minim de incluziune (VMI).

Mai multe detalii
26 Octombrie 2023

Mai e timp pentru a vota și a face cunoscute la nivel european proiectele sociale ale Sectorului 6

Au mai rămas câteva zile pentru a vota două proiecte ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, înscrise în prestigioasa competiție ”European Social Services Awards”.

Mai multe detalii
26 Octombrie 2023

Arta păpușarului – subiectul unei întâlniri despre persoanele cu dizabilități și instrumente creative de intervenție specializată

Păpușile au rol terapeutic în lucrul cu persoanele cu dizabilități – au aflat profesioniștii din domeniul social cu ocazia unei întâlniri organizate azi, 26 octombrie 2023, pe raza Sectorului 6.

Mai multe detalii
26 Octombrie 2023

Cooperare interinstituțională și advocacy pentru protecția copiilor victime ale abuzului sexual și violenței

Organizatia Salvați Copiii în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului sector 6 prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021, derulează proiectul "Cooperare interinstituțională și advocacy pentru protecția copiilor victime ale abuzului sexual și violenței”.

Mai multe detalii
Pg. 2 din 336 | Art./pg.: 10 | Nr. art.: 3358

Rețele sociale

SocialXChange

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

 Proiectul

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001