Noutăți (pg. 4)

18 Octombrie 2023

Activități de abilitare și distracție în aer liber pentru copiii preșcolari din Sectorul 6

O excursie la Ograda Bunicilor, din satul Conțești, a fost micul cadou oferit azi, 18 octombrie 2023, copiilor îngrijiți în centrele de zi din Sectorul 6. Prichindeii de la ”Sfântul Andrei” și ”Sfinții Împărați Constantin și Elena” s-au îmbarcat dis-de-dimineață în autocarul care i-a dus departe de zgomotul și agitația orașului, pentru a petrece câteva ore în mijlocul naturii.

Mai multe detalii
17 Octombrie 2023

Cu sprijin european, persoanele cu dizabilități din Sectorul 6 beneficiază de o nouă aparatură destinată procesului terapeutic

În cadrul Centrului de Zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilități din Sectorul 6, a fost dată în folosință o noua aparatură de tip Neurofeedback destinată terapiei. Un număr de 5 persoane au beneficiat deja de noile dotări terapeutice.

Mai multe detalii
16 Octombrie 2023

”Aripi spre viitor” – beneficiarii proiectului sunt susținuți să continue școala

Proiectul ”Aripi spre viitor” pune la dispoziția persoanelor din Regiunea București-Ilfov posibilitatea de a reveni la școală în cadrul unui program flexibil, adaptat vieții lor familiale și profesionale.

Mai multe detalii
15 Octombrie 2023

Copii și tineri din centrele de tip familial din Sectorul 6 se pregătesc pentru viața independentă – o incursiune de weekend prin muzeele Bucureștiului

Copiii și adolescenții îngrijiți în centrele rezidențiale situate pe raza Sectorului 6 îmbină utilul cu plăcutul.

Mai multe detalii
13 Octombrie 2023

Centrul de zi “Sfinții Împărați Constantin și Elena” - prichindei harnici au realizat preparate cu specific de toamnă

Gusturile și aromele toamnei au fost ieri, 12 octombrie 2023, vedetele activităților organizate în incinta Centrului de zi “Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Sectorul 6.

Mai multe detalii
12 Octombrie 2023

Votează proiectele noastre în cadrul ”European Social Services Awards” 2023

În aceste zile aveți ocazia de a susține două proiecte importante ale DGASPC Sector 6, care au fost selectate în finala prestigioasei competiții ”European Social Services Awards”.

Mai multe detalii
11 Octombrie 2023

Persoanele cu dizabilități din Sectorul 6 învață meseria de croitor - un proiect cu finanțare PNRR se află în derulare la nivelul comunității

Micul atelier de croitorie destinat abilitării persoanelor cu dizabilități din Sectorul 6 este funcțional și a găzduit de curând prima sa lecție.

Mai multe detalii
10 Octombrie 2023

Ziua Internațională a Sănătății Mintale – beneficiari și specialiști din Sectorul 6 participă la manifestări de sensibilizare

Cu ocazia Zilei Internaționale a Sănătății Mintale, sărbătorită în fiecare an în data de 10 octombrie, centrele sociale din Sectorul 6, care au ca beneficiari persoane cu diferite afecțiuni de acest tip, au organizat activități de susținere și conștientizare.

Mai multe detalii
10 Octombrie 2023

Cooperare interinstituțională și advocacy pentru protecția copiilor victime ale abuzului sexual și violenței

Organizația Salvați Copiii în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului sector 6 prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021, derulează proiectul "Cooperare interinstituțională și advocacy pentru protecția copiilor victime ale abuzului sexual și violenței”.

Mai multe detalii
07 Octombrie 2023

Trei ursuleți au vizitat Căsuțele de tip familial ”Acasă” din Sectorul 6

Trei ursuleți simpatici, personaje ale unui îndrăgit film de desene animate, au poposit ieri, 6 octombrie 2023, în curtea Complexul de Servicii Sociale Căsuțe de Tip Familial ,,Acasă” , din Sectorul 6.

Mai multe detalii
Pg. 4 din 336 | Art./pg.: 10 | Nr. art.: 3358

Rețele sociale

SocialXChange

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

 Proiectul

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001