SAFE – Sănătate, Accesibilitate, Facilitate, Educație - construim împreună o comunitate sănătoasă -

Peste 650 de persoane au beneficiat de consultații medicale gratuite prin intermediul proiectului SAFE – Sănătate, Accesibilitate, Facilitate, Educație, derulat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, Fundația Estuar și Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie”, fiind finanțat prin programul ”Provocări în sănătatea publică la nivel european” – Mecanismul Financiar SEE 2014-2021”.

În urma consultului la medicul specialist, pacienții au primit recomandări pentru alte specialități, iar 133 de cazuri au beneficiat de servicii de radiologie în cadrul noii secții realizate prin intermediul proiectului. Toate serviciile de sănătate sunt oferite gratuit în cadrul Centrului de Sănătate ”Sfântul Nectarie”.

Odată cu fiecare nou beneficiar, tot mai mulți membri ai comunității devin conștienți de nevoile și resursele disponibile, construind astfel un mediu mai sănătos și mai suportiv pentru toți.

Dacă ai domiciliul în București și îndeplinești una din următoarele condiții vino și înscrie-te în proiect:

  • Vârstnic (peste 62 de ani femeie și peste 65 de ani bărbat);
  • Deții certificat de încadrare în grad de handicap;
  • Persoană de etnie romă;
  • Aflat în risc de sărăcie;
  • Singur și ai probleme de sănătate;
  • Persoană care provine din sistemul de protecție a copilului;
  • Persoană fără adăpost.
  • Dacă printre cei din jurul tău sunt persoane aparținând unor categorii vulnerabile, sfătuiește-i să se îndrepte fără ezitare către Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie” .

Află cum te poți înscrie!
Sună la 021.9970 sau intră pe safe.dgaspc6.ro .

Dacă printre cei din jurul tău sunt persoane aparținând unor categorii vulnerabile, sfătuiește-i să se îndrepte fără ezitare către Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie”.

La Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie”, din Bulevardul Uverturii nr. 81 Sector 6, îți oferim un consult GRATUIT la medicul specialist, asistență și consiliere medicală. Printre investigațiile care însoțesc consultația din cadrul proiectului SAFE se află și depistarea afecțiunilor pulmonare iar la nevoie poți beneficia, în baza recomandărilor medicului, de o radiografie GRATUITĂ.

Proiectul este coordonat de Ministerul Sănătății și derulat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, în parteneriat cu Fundația Estuar și Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie”, fiind finanțat prin programul ”Provocări în sănătatea publică la nivel european” – Mecanismul Financiar SEE 2014-2021”.

Proiectul se va derula pe o perioadă de 18 luni, având un buget total de 986.448 Euro.

Pentru mai multe detalii referitoare la granturile SEE şi norvegiene, poți vizita ro-sanatate.ms.ro, www.eeagrants.org, www.eeagrants.ro sau www.norwaygrants.ro.

Înapoi

Data publicării: 5 dec 2023

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA