Amintiri Pascale înregistrate în imagini - Seniorii Sectorului 6 s-au întâlnit la Cercul de fotografie de la ”I.L. Caragiale”

După sărbătorile Pascale, cei 25 de membri ai clubului de fotografie pentru persoane vârstnice s-au reunit, organizând o sesiune specială de capturare a momentelor de sărbătoare.

Împreună, au surprins scene tradiționale și bucuria împărtășită cu cei dragi. Prin intermediul fotografiei, au împărtășit nu doar amintiri, ci și experiența și pasiunea lor pentru arta fotografică, dovedind că aceasta poate fi o activitate plină de viață și la orice vârstă.

A fost o ocazie de socializare între seniori, unde au împărtășit povești în jurul sărbatorilor de Paște, susținute cu fotografii realizate în momentele cheie. Astfel, au creat nu doar imagini frumoase, ci și legături puternice între ei, demonstrând că socializarea și pasiunea pentru artă nu au vârstă.

Experiențele desfășurate în cadrul Clubului Seniorilor Sector 6, aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, subliniază importanța activităților recreative și a interacțiunii sociale în viața persoanelor în vârstă, contribuind la o viață activă și plină de satisfacții.

Săptămânal, clubul pune la dispoziția vârstnicilor din comunitate activități de socializare și petrecere a timpului liber, astfel că în prezent, această structură dispune de trei locații, cu o capacitate totală de 200 de locuri:

  • Clubul Seniorilor I.L.Caragiale, situat în Bd. 1 Mai nr. 15;
  • Clubul Seniorilor Mihail Sadoveanu, situat în Bd. Timişoara nr.73, bl.C12, parter;
  • Clubul Seniorilor Stela Popescu, situat în Calea Crângaşi nr. 44, bloc 9, parter.

Toate cele trei centre de zi, care promovează îmbătrânirea activă și implicarea seniorilor în viața socială, funcționează conform următorului program:

  • Luni - joi: 09.00 – 16.00
  • Vineri: 09.00 – 14.00

Datorită cererilor numeroase din partea cetățenilor pe parcursul anului 2024, în curand, se va deschide Clubul Seniorilor Iulia Haşdeu, cel mai mare club destinat persoanelor vârstnice. Acesta va fi situat în Şos. Virtuţii nr. 3 și va avea o capacitate de 100 locuri.

Pentru mai multe informații și înscrieri în cadrul cublului, vă invităm să apelați numărul 021.9970, accesibil zilnic în intervalul orar 08.00 – 20.00.

Înapoi

Data publicării: 10 mai 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA