"Aranjamente cu Dichis”: Atelierul magic al creativității la Festivalul West Side Flower Fest

În cadrul celui mai mare festival de flori din România, West Side Flower Fest, care va avea loc în weekend-ul 31 mai - 2 iunie, în Parcul Drumul Taberei, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 va fi prezentă cu o sumedenie de ateliere creative dedicate celor mici.

Pasionații de artă și culoare sunt invitați la atelierul "Aranjamente cu dichis", unde mâinile îndemânatice vor combina frumusețea florilor într-un rezultat delicat și colorat. Acest atelier promite să fie o oază de creativitate și inspirație, oferind participanților oportunitatea de a-și exprima talentul artistic într-un mediu plin de culoare și prospețime florală.

Ca și anul trecut, participanții sunt așteptați cu voie bună și inspirație, iar noi îi primim cu brațele deschise în fiecare dintre cele trei zile ale festivalului. Evenimentul va fi animat de multe activități și programe artistice, concepute pentru toate vârstele, astfel încât toată lumea să se bucure de o experiență plină de magie florală.

West Side Flower Fest se anunță a fi un eveniment de neuitat, unde natura, arta și bucuria de a fi împreună se împletesc într-un peisaj unic, creat special pentru a sărbători frumusețea și diversitatea florilor.

Vă așteptăm cu drag să luați parte la acest festival minunat și să vă bucurați de toate surprizele pe care le-am pregătit pentru fiecare dintre voi!

Înapoi

Data publicării: 22 mai 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA