Bachata: Dansul care aduce sănătate și bucurie seniorilor

Bachata este un dans inedit și plin de viață, originar din Republica Dominicană, care combină mișcări ritmice cu o muzică melodioasă și pasională. Pe lângă plăcerea de a dansa, Bachata oferă numeroase beneficii pentru persoanele de vârsta a treia, contribuind la menținerea sănătății fizice și psihice. Practicarea acestui dans ajută la îmbunătățirea mobilității, echilibrului și coordonării, oferind totodată o ocazie excelentă de socializare și de prevenire a izolării.

În prezent, 75 de seniori au beneficiat deja de cursurile gratuite de Bachata oferite de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 în cadrul Centrului de Recreere și Dezvoltare Personală Conacul Golescu-Grant. Acești participanți au descoperit bucuria mișcării și avantajele unei vieți active prin dans, devenind parte a unei comunități vibrante și sprijinitoare.

Vino și tu la cursul de Bachata! Acest curs este parte integrantă a proiectului "Mișcare pentru sănătate" și se adresează tuturor seniorilor domiciliați în sectorul 6 ce sunt dornici să participe la activități recreative de dans, mișcare și socializare.

Noua grupă de Bachata va începe pe data de 5 iunie, de la ora 10:00.

Înscrierile se realizează la sediul Centrului de Recreere și Dezvoltare Personală Conacul Golescu-Grant, situat pe Aleea Țibleș 64, sau telefonic la numărul 0376 203 309.

Ne preocupăm de îmbătrânirea activă și de grija față de comunitate, oferind oportunități de sănătate prin dans și mișcare pentru seniorii noștri. Alăturați-vă și voi acestei inițiative și bucurați-vă de beneficiile pe care le aduce!

Pentru mai multe informații și înscrieri, vă așteptăm cu drag la Centrul de Recreere și Dezvoltare Personală Conacul Golescu-Grant.

Înapoi

Data publicării: 21 mai 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA