Copiii cu dizabilități din Sectorul 6 au serbat 1 Iunie cu sprijinul comunității

De 1 Iunie, un picnic în curtea centrului de zi în care primesc servicii de recuperare sau o excursie la Conacul Golești, în Județul Argeș, au fost cadourile primite de copiii cu dizabilități beneficiari ai serviciilor sociale din Sectorul 6.

Ziua tuturor copiilor, cu bucuriile ei, a fost serbată astfel și de cei care sunt vulnerabili la excluziune și care au nevoie de sprijinul comunității în care trăiesc.

Descoperirea de lucruri noi, interacțiunea cu alți oameni, jocul și bucuria fac parte din procesul lor zilnic de recuperare.

Copiii de la Complexul de Servicii Sociale pentru Copii cu Dizabilități “Istru”, Internatul de tip social pentru copiii cu dizabilităţi „Domnița Bălașa” și Centrul de Zi de Recuperare pentru Copii cu Dizabilități "Orsova" le mulțumesc celor care le-au dăruit zâmbetul și sprijinul lor în această frumoasă zi.

Înapoi

Data publicării: 2 iun 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA