Copiii din Sectorul 6 – o ieșire în caiac pe apele Lacului Titan

O ieșire cu barca-dragon în incinta Parcului Alexandru Ioan Cuza din Capitală a fost cadoul de vacanță primit de copiii îngrijiți în sistem familial pe raza Sectorului 6.

Azi, 21 iunie 2024, peste 40 de copii și adolescenți au fost inițiați în tainele sportului cu vâsle de către instructorii Clubului Kayak Champions.

După sesiunea teoretică în cadrul căreia au deprins mișcările de bază, beneficiarii s-au aventurat pe apele Lacului Titan, reușind să manevreze barca frumos colorată pusă la dispoziție prin amabilitatea gazdelor.

Cu toții au descoperit plăcerea și provocările disciplinei caiac canoe, cu gândul la marii campioni și numeroasele medalii cu care țara noastră se mândrește pe plan internațional.

Au participat copii îngrijiți la Complexul de servicii sociale - Căsuțe de tip familial ,,Acasă”, Complexul de Servicii - Apartamente Sociale de Tip Familial, precum și la Centrul de Zi al Fundației Metropolis.

Mulțumim Clubului Kayak Champions, care a făcut posibilă această incursiune a copiilor din Sectorul 6 în lumea sportului cu vâsle.

Înapoi

Data publicării: 21 iun 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA