De ziua lui, Moș Nicolae nu a uitat pe nimeni din Sectorul 6. ”La mulți ani!” tuturor sărbătoriților din partea DGASPC Sector 6

La primele ore ale dimineții, peste 2200 de copii din Sectorul 6 și-au găsit ghetuțele pline de cadouri.

Cu sprijinul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, toți beneficiarii centrelor de zi sau de tip familial care se adresează copiilor din comunitate au primit tradiționalele daruri de Moș Nicolae.

Moșul a trecut mai întâi pe la creșele din sector, a poposit apoi la centrele de zi pentru preșcolari și la cele de tip afterschool.

Nu au fost uitați nici copiii cu dizabilități, care beneficiază de servicii de îngrijire și recuperare în centre de zi, de tip internat sau de tip familial, nici cei lipsiți de sprijinul părinților, care se pregătesc pentru viața independentă în centrele noastre specializate.

Au mai primit cadouri copiii aflați la asistenții maternali profesioniști din Sectorul 6, cei înscriși la cursurile gratuite de educație nonformală, precum și copiii beneficiarilor Magazinului SocialXChange.

De asemenea, au beneficiat de daruri adulții cu dizabilități care primesc servicii în centre de zi sau de tip rezidențial, precum și copiii beneficiarilor de cantină socială.

Considerat ocrotitorul copiilor și al oamenilor săraci, Moș Nicolae nu a uitat pe nimeni din comunitatea noastră. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 le urează ”La mulți ani!” tuturor sărbătoriților.

Înapoi

Data publicării: 6 dec 2023

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA