Decernarea Certificatelor ECDL pentru Primii 8 Adolescenți din Sectorul 6

Astăzi, la Centrul de Recreere și Dezvoltare Personală Conacul Golescu-Grant, a avut loc o ceremonie deosebită în cadrul căreia primii 8 adolescenți beneficiari ai cursului de Pregătire ECDL au primit certificatele mult așteptate.

Acest curs, oferit gratuit copiilor și tinerilor din Sectorul 6 a fost conceput pentru a sprijini tinerii în dezvoltarea abilităților digitale necesare în societatea modernă.

Programul de Pregătire ECDL (European Computer Driving Licence) le oferă participanților cunoștințele și competențele necesare pentru a utiliza eficient tehnologia informației. Absolvirea acestui curs aduce numeroase beneficii, printre care:

  • Dezvoltarea abilităților digitale*: Cursul ECDL acoperă o gamă largă de competențe, de la utilizarea de bază a calculatorului și a sistemelor de operare, până la lucrul cu aplicații de birou și navigarea în siguranță pe internet.
  • Îmbunătățirea oportunităților de angajare*: Deținerea unui certificat ECDL este recunoscută la nivel internațional și reprezintă un avantaj semnificativ pe piața muncii, demonstrând angajatorilor că absolventul deține competențe digitale esențiale.
  • Creșterea încrederii în sine*: Parcurgerea și finalizarea cu succes a acestui curs oferă tinerilor un sentiment de realizare și încredere în propriile capacități, stimulându-i să își continue dezvoltarea personală.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 susține educația și dezvoltarea tinerilor, oferindu-le resurse și oportunități de creștere într-un mediu modern și suportiv. Acest proiect reflectă eforturile continue de a investi în viitorul comunității, asigurându-se că tinerii sunt pregătiți să facă față provocărilor digitale.

Înapoi

Data publicării: 18 mai 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA