FC Golescu – prima victorie pe drumul afirmării

Înființată în urmă cu un an, echipa FC Golescu, a Centrului de Recreere și Dezvoltare Personală Conacul Golescu-Grant, a reușit să devină tot mai performantă și să obțină prima sa victorie.

În cadrul unei partide organizate azi, 14 iunie 2024, copiii care studiază fotbalul la Conac au învins cu scorul de 11 la 8 echipa Școlii Romano-finlandeze.

Fotbaliștii din Sectorul 6 confirmă astfel forma tot mai bună în care se află ca urmare a antrenamentelor periodice de la care nu lipsesc niciodată.

Echipa câștigătoare a fost alcătuită din 9 copii cu vârste între 10 și 14 ani, cărora li s-a alăturat un coleg de 8 ani, remarcat de instructori și inclus, datorită talentului, în echipa ”celor mari”.

Un număr total de 50 de copii sunt înscriși la cursurile gratuite de fotbal oferite în acest an de Centrul de Recreere și Dezvoltare Personală Conacul Golescu-Grant din Sectorul 6.

Vor mai urma și alte partide amicale pentru echipa FC Golescu, care se pregătește pentru a participa la turneele oficiale organizate pentru copiii înscriși la cluburile de profil din Capitală.

Înapoi

Data publicării: 14 iun 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA