Flori PETrecute: Creativitate, Verde și Sustenabilitate revine în cadrul West Side Flower Fest 2024

Flori PETrecute: Creativitate, Verde și Sustenabilitate - unul dintre cele mai îndrăgite ateliere cu flori ale echipei SocialXChange, revine în cadrul West Side Flower Fest 2024.

Echipa Magazinului Caritabil SocialXChange revine și anul acesta la evenimentul West Side Flower Fest, pentru a desfășura timp de 3 zile unul dintre cele mai creative și așteptate ateliere cu flori.

În cadrul acestei activități vom descoperi împreună minunata lume a reciclării, transformând obiecte aparent inutile în lucruri frumoase și de folos. Aici, ne vom concentra pe utilizarea PET-urilor și a ambalajelor de aluminiu pentru a crea ghivece ecologice pentru plante, aducând astfel o notă de frumusețe și culoare în viața și în comunitatea noastră.

Pregătirile au început deja la Magazinul Caritabil SocialXChange, acolo unde echipa noastră își pregătește ghivecele cu flori din paleți pe care le-a construit anul trecut alături de mânuțele copiilor din Sectorul 6, pentru decorurile de anul acesta de la West Side Flowers.

Adresându-ne în special copiilor din comunitate, credem că educarea lor în ceea ce privește importanța protejării mediului înconjurător este esențială pentru viitorul nostru.

Pe durata atelierului, copiii vor descoperi importanța reciclării și a protejării mediului, vor învăța cum să recicleze corect și vor experimenta crearea de ghivece unice din PET-uri și ambalaje de aluminiu. O echipă dedicată îi va ghida pe cei mici pas cu pas, oferindu-le toate materialele necesare și răspunzând cu răbdare și entuziasm la întrebările lor.

Magazinul Caritabil SocialXChange, susținut de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, este un proiect dedicat unei cauze sociale nobile. Scopul nostru principal este să sprijinim comunitatea locală prin donații de produse și servicii. În acest context, atelierul nostru cu flori din cadrul evenimentului West Side Flowers, își continuă obiectivele, împletind sustenabilitatea și cauza socială.

Prin intermediul donațiilor și al eforturilor comunității noastre, Magazinul Caritabil SocialXChange este un pilon al sprijinului pentru Sectorul 6, contribuind la îmbunătățirea calității vieții și la promovarea solidarității.

Înapoi

Data publicării: 16 mai 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA