Grădina Deliciilor: Aranjamente florale și fructate la West Side Flower Fest

Vă așteptăm anul acesta la West Side Flower Fest, cel mai mare festival de flori din România, care vă invită la o nouă ediție plină de culoare, creativitate și arome. Printre numeroasele activități captivante se remarcă un atelier deosebit: Grădina Deliciilor - Aranjamente florale și fructate.

Sub atenta și creativa coordonare a echipei Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, acest atelier promite să fie un punct de atracție pentru cei mici. Aici, copiii vor avea ocazia să își dezvolte abilitățile de design, creație și îndemânare, prin combinarea ingenioasă a florilor și fructelor în aranjamente spectaculoase, gustoase și sănătoase.

Participarea la acest atelier nu numai că oferă copiilor o oportunitate de a învăța și de a se distra, dar contribuie și la dezvoltarea lor personală și socială:

  • Dezvoltarea Abilităților de Design: Copiii vor învăța cum să combine culori, forme și texturi pentru a crea aranjamente estetice și plăcute.
  • Creativitate: Activitatea încurajează gândirea creativă și originalitatea, stimulând imaginația celor mici.
  • Îndemânare: Prin manipularea fructelor și florilor, copiii își vor dezvolta abilitățile motorii fine și coordonarea mână-ochi.
  • Educație Nutrițională: În plus, copiii vor învăța despre importanța alimentației sănătoase, folosind fructe proaspete în creațiile lor.

West Side Flower Fest, aflat la a doua ediție, continuă să fie un eveniment de referință în peisajul cultural al Bucureștiului. Prin activități diverse și creative, festivalul reușește să aducă împreună oameni de toate vârstele, încurajând socializarea, creativitatea și implicarea comunitară.

Pentru mai multe detalii legate de program și activități, urmăriți-ne pe pagina evenimentului West Side Flower Fest.

Vă invităm să împletim împreună un buchet de flori, culoare și distracție, începând cu data de 31 mai, în Parcul Drumul Taberei, la festivalul West Side Flower Fest 2024!

Înapoi

Data publicării: 20 mai 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA