Încheiem Săptămâna Națională a Voluntariatului cu o călătorie inedită în Regatul Cailor

Voluntarii comunității Sectorului 6 au trăit astăzi o experiență de neuitat, care le va rămâne adânc înrădăcinată în suflete. Împreună, au galopat în tainele fascinante ale căluților, îngrijindu-i și hrănindu-i cu dragoste și devotament.

Această experiență a adus în lumină paralela dintre grijă și empatie, atât față de semeni, cât și față de animale.

Voluntariatul în comunitate se dovedește a fi o acțiune nobilă, în același fel în care îngrijirea animalelor este o expresie a bunătății și a responsabilității sociale.

Voluntarii s-au bucurat de fiecare moment, au imortalizat clipele prin fotografii și au experimentat bucuria călăriei în toată splendoarea ei.

Pe această cale, dorim să transmitem sincere mulțumiri întregii echipe de la Regatul Cailor pentru sprijinul lor necondiționat și implicarea în acest proiect!

După această experiență minunată, voluntarii se vor reuni pentru a petrece timp împreună la un joc de bowling, marcând astfel încheierea săptămânii dedicate voluntariatului.

Scopul acestor acțiuni este acela de a crea conexiuni autentice între voluntari, de a încuraja interacțiunea și de a întări legăturile care vor fi ulterior reflectate în sprijinul colectiv oferit în cadrul activităților caritabile.

Mulțumim tuturor voluntarilor pentru dedicarea lor și pentru susținerea constantă în activitățile desfășurate de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6!

Înapoi

Data publicării: 18 mai 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA