Întâmplări cotidiene din viața persoanelor vârstnice - seniorii din Sectorul 6 se afirmă pe scena Teatrului Masca

Timp de 5 luni, și-au luat rolul de actori în serios și s-au pregătit ca niște adevărați profesioniști pentru a încânta publicul cu prestația lor.

Este vorba de 6 beneficiari ai Clubului Seniorilor Sector 6, incluși în proiectul Human Mosaic, al Teatrului Masca.

Azi, 5 iunie 2024, visul de a performa pe scenă al vârstnicilor talentați din comunitatea Sectorului 6 a devenit realitate datorită prestației lor excepționale și aplauzelor de la final.

Cu sprijinul și pregătirea oferite de actorii Ana Maria Pîslaru și Sorin Dinculescu, de la Teatrul Masca, piesa ”Întâmplări obișnuite” a oferit spectatorilor, în regim de avanpremieră, momente din viața cotidiană a vârstnicilor din România, cu bucuriile, tristețile și, mai ales, speranțele ei.

Pentru seniorii care au urcat pe scenă, momentul e reprezentat confirmarea talentului și muncii lor în echipă.

Vă așteptăm duminică, 30 iunie 2024, în Amfiteatrul Teatrului Masca, pentru a-i urmări pe seniorii Sectorului 6 la premiera acestui spectacol, alături de alți beneficiari ai proiectului ”Human Mosaic”.

Mulțumim Teatrului Masca pentru oportunitatea oferită și pentru implicarea în viața socială și culturală a comunității Sectorului 6. Prin parteneriatul dintre Teatrul Masca și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, diferite categorii sociale ale comunității își pot face auzită vocea și pot contribui la conștientizarea problemelor sociale cu care ne confruntăm.

Human Mosaic este un proiect de implicare a membrilor comunităților, cu ajutorul teatrelor angajate social, pentru a deveni un factor activ în cultura participativă.

Teatrul Masca este partener în cadrul proiectului european Human Mosaic – Made of you and me, for everyone to see, alături de Teatr Brama (Polonia) – Stella Polaris (Norvegia) – Nordisk Theatre Laboratorium (Danemarca) – Fabrica (Atena) – Centrul Educațional REPLIKA (România)

Înapoi

Data publicării: 5 iun 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA