Jocul cu umbre – o zi de weekend cu activități nonformale pentru copiii hipoacuzici din Sectorul 6

Copii și adolescenți cu deficiențe de auz, aflați în îngrijirea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, învață lucruri noi cu ajutorul jocului, desenului și al unui ... retroproiector.

Azi, 8 iunie 2024, cu sprijinul Asociației Mariolle, beneficiarii Internatului de tip social pentru copiii cu dizabilități „Domnița Bălașa” au participat la o demonstrație de proiecție a umbrelor pe perete și au învățat să-și coordoneze mișcările pentru a crea ei înșiși figuri dintre cele mai interesante.

În cadrul aceleiași activități, participanții au desenat și au prezentat tot prin tehnica proiecției, desene înfățișând aspecte din viața lor și a oamenilor din jur, pe care le-au comentat împreună.

Printre numeroasele servicii de care dispun la centrul Domnița Bălașa, copiii beneficiază și de activități nonformale de dezvoltare personală si pregătire în vederea integrării sociale.

Înapoi

Data publicării: 8 iun 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA