Magia verii: Grădina cu Bujori și Maci prinde viață la West Side Flower Fest

În cadrul atelierului „Grădina cu bujori și maci”, copiii vor descoperi magia creației, învățând să confecționeze bujori și maci din hârtie creponată. Vor experimenta arta decupajului și a compoziției artistice, transformând hârtia simplă în flori delicate, pline de viață și culoare.

Împreună cu copiii de la Internatul de Tip Social pentru Copiii cu Dizabilități „Domnița Bălașa” și sub îndrumarea atentă a specialiștilor din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, micuții artiști vor colabora pentru a da naștere unei grădini de vis, plină de bujori și maci minunați.

West Side Flower Fest este o sărbătoare a frumosului, deschisă tuturor. Timp de 3 zile, în perioada 31 mai - 2 iunie, comunitatea Sectorului 6 va celebra venirea verii printr-un festival de frumusețe, prospețime și culoare. Vom sărbători și Ziua Copilului cu jocuri și surprize care vor aduce zâmbete pe chipurile celor mici.

Vă așteptăm cu drag în Parcul Drumul Taberei, Sectorul 6, pentru a sărbători împreună.

Să ne bucurăm de magia verii și a copilăriei într-o grădină plină de flori și zâmbete!

Înapoi

Data publicării: 24 mai 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA