A început ”Mămici de pici”. Și tu poți să te implici

Pentru mame și copii mai mari sau mai mici, a început ediția a III-a a programului ”Mămici de pici”.

Cu aceeași gazdă și organizator – Magazinul Caritabil SocialXchange din Sectorul 6 – întâlnirile săptămânale se vor derula cu activități dintre cele mai diverse, țintind rezolvarea unor probleme familiale, economice și de comportament. Beneficiari sunt mamele vulnerabile și copii din comunitate, care au nevoie de un sfat și un grup de prieteni care să susțină eforturile lor pentru o viață mai bună.

În cadrul întâlnirilor, participanții primesc suport emoțional și informații practice în domenii precum: educație financiară și gestionarea bugetului, alimentație sănătoasă, importanța învățământului și evitarea situațiilor care pot duce la comportamente deviante sau antisociale.

Primul atelier, din data de 6 februarie 2024, a cuprins activități de cunoaștere la care au participat 14 copii înscriși la centrele de zi din subordinea DGASPC Sector 6. Copiii au învățat că este ușor și plăcut să faci un compliment, că lucrul în echipă înseamnă colaborare și atenție acordată tuturor.

Mame singure, minore sau cu venituri reduse vor fi de asemenea invitate la atelierele de învățare și abilitare împărțite pe module. Peste 35 de mămici au participat la fiecare dintre sesiunile precedente, în cadrul cărora au deprins lucruri utile pentru viața de zi cu zi.

Ediția din acest an a Proiectului ”Mămici de pici” este organizată în cadrul parteneriatului dintre Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 și Institutul Stefanini.

Pentru toți participanții, organizatorii au pregătit vouchere constând în produse donate de persoanele și firmele care sprijină Magazinul Caritabil SocialXchange.

Și tu poți susține cu o faptă bună acest program al Sectorului 6, care se implică în creșterea nivelului de educare, participarea activă a cetățenilor, facilitarea accesului la resurse pentru toți membrii comunității.

Intră pe www.socialxchange.ro sau apelează 021.9970, pentru a afla cât este de simplu și frumos să ajuți.

Înapoi

Data publicării: 7 feb 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA