”Mămici de pici” a ajuns la Școala nr. 168 din Sectorul 6 – copiii învață lucruri folositoare despre ei înșiși și cei din jur

Caravana ”Mămici de pici” a ajuns ieri, 8 februarie 2024, la Școala nr. 168 din Sectorul 6. Peste 20 de copii înscriși în programul social de tip afterschool, oferit de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, au participat la activitățile de autocunoaștere și abilitare oferite de acest proiect.

Specialiștii Magazinului Caritabil ”SocialXChange”, care derulează ”Mămici de pici”, i-au antrenat pe copii în jocuri, activități ludice și de autocunoaștere în cadrul cărora politețea și atenția acordată tuturor membrilor grupului au fost pe primul loc. Cei prezenți au aflat lucruri noi despre ei înșiși și posibilitățile pe care le deschid sinceritatea și lucrul în echipă.

Programul va continua în săptămânile și lunile următoare, urmărind susținerea și pregătirea pentru viață atât a copiilor, cât și a mamelor vulnerabile din comunitatea Sectorului 6.

Ajuns la ediția a III-a, ”Mămici de pici” se derulează în acest an în cadrul parteneriatului dintre Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 și Institutul Stefanini.

Ca de fiecare dată, voucherele și cadourile oferite participanților provin din donațiile oamenilor și firmelor generoase care sprijină Magazinul Caritabil SocialXChange.

Poți contribui și tu la succesul unui program comunitar care acordă tuturor șansa la integrare și o viață mai bună. Intră pe www.socialxchange.ro sau sună la 0219970 pentru a afla mai multe despre SocialXChange - magazinul caritabil din Sectorul 6.

Înapoi

Data publicării: 9 feb 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA