Mișcare pentru sănătate – din nou împreună, în marile parcuri ale Sectorului 6

Cel mai îndrăgit program de exerciții fizice și socializare pentru seniorii din Sectorul 6 își reia activitatea în aer liber.

Odată cu venirea primăverii, Mișcare pentru sănătate le dă întâlnire vârstnicilor în marile parcuri ale Sectorului 6, cu scopul declarat de a vă face mai sănătoși, mai dornici de distracție și de noi prietenii.

Lansat în urmă cu 3 ani, acest program vă pune la dispoziție sesiuni de exerciții fizice, gimnastică la aparate, jocuri dinamice, plimbări în aer liber, sesiuni de muzică și dans.

Nu trebuie decât să vă îmbrăcați lejer, să nu uitați acasă pantofii de sport și voia bună, pentru că de restul se ocupă instructorii noștri experimentați.

Activitatea începe cu exerciții de înviorare și de pregătire a organismului pentru efort. După o durată de 10-15 minute, urmează exerciții fizice generale de tip aerobic și cardiovascular. Se utilizează inclusiv aparatele de fitness din dotarea parcurilor. Durata întregului antrenament este de 45-50 de minute, în funcție de capacitățile fizice individuale ale participanților. Programul mai poate cuprinde dans, plimbare, jocuri, activități de socializare, canto

Accesul este gratuit iar beneficiile pentru sănătate, așa cum au remarcat participanții la sesiunile anterioare, constau în îmbunătățirea mobilității și masei musculare, o mai bună coordonare a funcțiilor motrice, creșterea stării generale de bine.

Activitățile încep la ora 09.30, conform următorului program:

  • Marți și joi - Parcul Drumul Taberei
  • Miercuri - Parcul Crângași
  • Vineri - Parcul Liniei

Peste 500 de persoane vârstnice din Sectorul 6 vă așteaptă alături de ele și vă garantează că Mișcare pentru sănătate vă poate schimba viața în bine.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 021.9970, zilnic între orele 08.00 – 20.00.

Înapoi

Data publicării: 30 mar 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA