„Pași veseli către școală” - pregătirea pentru școală începe cu distracție și învățare!

Micuții din cadrul Centrului de Zi „Sf. Andrei” și ai Școlii Gimnaziale „Sf. Andrei” se pregătesc deja pentru începerea școlii.

Programul „Pași veseli către școală” este o inițiativă realizată în parteneriat între Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, având drept scop pregătirea copiilor de grupă mare pentru intrarea în învățământul primar.

Prin activități captivante și educative, ne propunem să transformăm această tranziție într-o experiență pozitivă și plină de bucurie pentru juniori.

Fiecare lecție este concepută să fie educativă și extrem de distractivă, adaptată limbajului și intereselor copiilor. Prin pasiunea și dedicarea echipei noastre, oferim copiilor o bază solidă și încrezătoare pentru viitorul lor educațional.

Printre activitățile incluse în proiect, s-au numărat sesiunile de gimnastică și dans, prin care ne-am dezvoltat coordonarea și încrederea în sine, exerciții de scriere, prin desen, unde am lăsat imaginația să zboare, învățând despre forme, culori și expresivitate și nu în ultimul rând, am inclus interacțiuni colective de incluziune socială prin joc, dezvoltând abilități sociale esențiale și învățând să colaborăm și să ne respectăm reciproc.

Le urăm mult succes micuților noștri în acest nou capitol și să ne bucurăm de fiecare pas vesel pe care îl fac către școală!

Înapoi

Data publicării: 14 iun 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA