Emoție, pasiune și inspirație: Seniorii Sectorului 6 au strălucit la premiera spectacolului HUMAN MOSAIC, la Teatrul MASCA

Weekendul ce tocmai a trecut a fost încărcat de multă emoție și bucurie la Teatrul MASCA, unde seniorii din Clubul Seniorilor Sector 6 au strălucit în premiera piesei de teatru HUMAN MOSAIC.

Acești 7 artiști dedicați ai Clubului Seniorilor Sector 6 au demonstrat că talentul și pasiunea pentru artă nu au vârstă. Încă din luna februarie 2024, aceștia s-au întâlnit săptămânal pentru a participa la atelierele teatrale, pregătindu-se intens pentru această mare premieră. Fiecare întâlnire a fost o ocazie de a-și exprima creativitatea, de a se conecta cu ceilalți și de a-și îmbogăți viețile prin artă și colaborare.

Sub atenta îndrumare a regizorului Sever Andrei Bârzan, seniorii au avut ocazia unică de a-și pune amprenta în piesa de teatru, prin amprenta experiențelor de viață. Pe scena Teatrului MASCA, seniorii s-au simțit extraordinar, trăindu-și emoțiile și bucurându-se de fiecare moment. Toate eforturile lor au fost recompensate la final cu ropote de aplauze de la peste 200 de spectatori, care au apreciat sinceritatea și talentul lor.

Proiectul european "Human Mosaic – Made of you and me, for everyone to see" ne poartă într-o călătorie fascinantă până în anul 3024, într-un viitor tehnologic avansat, unde conceptele de vârstă, îmbătrânire și deces au devenit relicve ale trecutului. Prin ochii unui android-ghid muzeal, publicul descoperă ce înseamnă să fii adult, copil sau vârstnic, trăind sub presiunea timpului, efemer, profund uman.

Experiențele celor trei stadii ale vieții au fost împletite cu măiestrie, creând un mozaic autentic și emoționant. Seniorii și-au reprezentat foarte intens segmentul lor de viață, reușind să colaboreze cu restul participanților la spectacol într-un mod profesionist și cald.

Această inițiativă extraordinară a adus împreună teatre din România, Polonia, Norvegia, Danemarca și Grecia, consolidând legături culturale și promovând participarea activă a comunităților locale.

Mulțumim din suflet tuturor celor care au făcut posibil acest proiect minunat și aplaudăm talentul și dedicarea fiecărui participant, în special seniorilor noștri care au demonstrat că arta nu cunoaște limite de vârstă!

Înapoi

Data publicării: 1 iul 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA