Astăzi am dat startul primei serii a Taberei de cartier la Centrul „Conacul Golescu Grant”, în inima comunității sectorului 6!

Tema zilei de astăzi a fost Ziua Cunoașterii, iar activitățile desfășurate au inclus: primul contact între voluntari și copii, formarea grupelor, jocuri de cunoaștere, masa de prânz și jocuri în echipă.

În această tabără sunt incluși 20 de copii de la Centrul de Zi Salvați Copiii, parteneri ai DGASPC sector 6, iar sesiunile de activități se vor desfășura în perioada 25.06-05.07.2025, urmând ca de pe data de 8 iulie să începem cu cea de-a doua serie de juniori.

Beneficiarii acestui proiect sunt copii cu vârste între 6-18 ani aflați în sistemul de protecție socială și în centrele pentru refugiați ucraineni din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.

“Tabăra de cartier” își propune să ofere o alternativă constructivă de petrecere a timpului liber, promovând dezvoltarea personală și integrarea socială a copiilor vulnerabili și a celor din centrele pentru refugiați din Sectorul 6.

Prin activități artistice, culturale și sportive, ne dorim să îi implicăm activ și să le oferim momente de bucurie și învățare.

În fiecare zi, între orele 9:00 și 15:30, copiii vor participa la activități socio-educative menite să le dezvolte abilitățile personale. Activitățile includ jocuri, ateliere creative, scenete, competiții sportive, iar acestea sunt coordonate de specialiștii din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 și de voluntari, conform unui program bine stabilit.

Ne bucurăm de fiecare moment alături de micuții Sectorului 6 și îi așteptăm pe toți să ni se alăture în toate activitățile disponibile în Comunitatea noastră, pe tot parcursul verii!

Înapoi

Data publicării: 25 iun 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA