S-a lansat filmul ”Prin ochii lor” – persoanele cu dizabilități din Sectorul 6 vă invită să le urmăriți povestea

S-a lansat în spațiul online mediu-metrajul ”Prin ochii lor”, realizat de persoanele cu dizabilități din Sectorul 6. Filmul spune, prin intermediul păpușilor, numeroase povești de viață, transmițând un mesaj de toleranță și implicare. Beneficiarii Centrului de Zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilități din Sectorul 6 vă invită să le urmăriți creația accesând link-ul de mai jos.

Materialul filmat a fost creat în cadrul proiectului cu același nume, derulat în cadrul parteneriatului dintre Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, Asociația Mariolle, Asociația VAR Cultural și Prim Plan Film SRL.

 

Proiectul „Prin ochii lor” este co-finanțat de Primăria Capitalei prin ARCUB în cadrul programului București acasa 2023.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Primăriei Municipiului București sau ARCUB.

Înapoi

Data publicării: 10 nov 2023

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2025 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA