Ce ne învață juniorii? Ce ne sfătuiesc seniorii?

Săptămâna Națională a Voluntariatului continuă în comunitatea Sectorului 6!

În cadrul Clubului Seniorilor "I.L. Caragiale" a avut loc astăzi o întâlnire emoționantă a generațiilor, în spiritul săptămânii dedicate voluntariatului, la nivel național.

Voluntarii seniori s-au întâlnit cu voluntarii juniori ai comunității sectorului 6, împărtășind din experiențele lor acumulate de-a lungul activităților desfășurate în sprijinul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.

Pe parcursul acestei întâlniri intergeneraționale, participanții au rememorat momente extraordinare de la Atelierul Mărțișoarelor sau evenimentele de Crăciun. Aceste ocazii speciale au fost doar câteva dintre subiectele discutate, aducând la lumină amintiri pline de veselie și momente de neuitat.

Seniorii au împărtășit povești pline de înțelepciune și experiență, în timp ce juniorii au adus o perspectivă proaspătă și entuziasm.

Activitatea a fost un prilej minunat pentru ambele grupuri de a se bucura de compania celorlalți și de a învăța unii de la alții. Această întâlnire a subliniat importanța colaborării și a schimbului de cunoștințe între generații, consolidând legăturile comunitare și inspirând noi inițiative de voluntariat.

Înapoi

Data publicării: 17 mai 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA