Ce se întâmplă atunci când îmbini mișcarea cu voia bună și pofta de viață?

Rezultatul: un program artistic special și inedit al Sectorului 6, la care sunteți invitați să participați cu toții în weekend-ul 31 mai - 2 iunie, în Parcul Drumul Taberei, în cadrul evenimentului West Side Flower Fest!

De câteva zile, în Parcul Liniei, cel mai nou parc al Sectorului 6, inaugurat de Primăria Sectorului 6, se desfășoară repetițiile seniorilor sub umbrela proiectului "Mișcare pentru Sănătate". Acest proiect are ca scop promovarea unui stil de viață activ și sănătos prin implicarea comunității în activități fizice și recreative. Seniorii se pregătesc cu entuziasm pentru a-și demonstra energia și vitalitatea, oferindu-ne tuturor un exemplu pozitiv de implicare și bucurie de a trăi.

Alături de instructorii în dans și sport ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, seniorii se pregătesc cu emoții și bucurie pentru acest eveniment special. Cu pași plini de grație și zâmbete luminoase, ei își așteaptă întreaga comunitate să nu rateze ocazia de a se alătura unei experiențe autentice, pline de viață și culoare.

Pentru seniorii Sectorului 6, acesta nu este doar un simplu eveniment, ci o oportunitate de a-și arăta pasiunea pentru dans și de a se conecta cu ceilalți membri ai comunității într-un mod activ și pozitiv. Cu fiecare mișcare, ei demonstrează că vârsta nu este un obstacol în calea bucuriei și că dansul este o modalitate minunată de a trăi în prezent și de a împărtăși acest sentiment cu ceilalți.

Vă invităm, așadar, pe data de 2 iunie în Parcul Drumul Taberei, la West Side Flower Fest, să le fiți alături în pași de dans seniorilor din comunitatea Sectorului 6, și să vă bucurați de multe surprize care vor aduce zâmbete și bucurie!

Înapoi

Data publicării: 21 mai 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA