SocialXChange – și tu poți ajuta un om în momente de cumpănă

Un adult din Sectorul 6, afectat de un handicap permanent, a găsit la Magazinul Caritabil SocialXChange locul ideal de unde își poate procura cele necesare traiului zilnic.

Privat de posibilitatea de a munci, domnul P. se confruntă cu dificultăți financiare, mai ales în perioada sezonului rece, când are de achitat sume mai mari la întreținere și medicamente. Pentru că este lipsit de sprijin familial și locuiește singur, specialiștii care se ocupă de situația sa au decis să îl direcționeze spre magazinul social din Sectorul 6, care primește donații de la persoane fizice sau juridice.

Alimente neperisabile, produse de igienă, electrocasnice, mobilier, rechizite, jucării sau articole de îmbrăcăminte sunt salvate de la aruncare și distribuite către cei nevoiași prin intermediul acestui sistem de economie circulară.

Prin bunăvoința cetățenilor și firmelor din Sectorul 6, domnul P. a primit alimente, articole igienico-sanitare, îmbrăcăminte și încălțăminte care îl vor ajuta să facă economii la bugetul personal și să nu mai ducă grija zilei de mâine.

Te așteptăm la SocialXChange cu ceea ce nu îți mai folosește, dar care poate folosi altuia. Vei avea satisfacția de a ajuta un om în momente de cumpănă.

Pentru mai multe informații te rugăm să accesezi site-ul www.socialxchange.ro sau să ne apelezi la 021.9970, zilnic între orele 08.00 – 20.00.

Înapoi

Data publicării: 5 feb 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA