Tusea cronică la adulți: Evaluare și Tratament la Centrul de Sănătate "Sfântul Nectarie"

Tusești de mai mult de 8 săptămâni? Este important să știi că tusea cronică poate fi semnul unei probleme care necesită atenție medicală. Ea apare atunci când corpul tău încearcă să elimine iritanții din căile respiratorii și poate afecta serios calitatea vieții. Dacă te confrunți cu o astfel de tuse, vino la Centrul de Sănătate "Sfântul Nectarie" pentru un consult în ambulatoriu.

Tusea cronică poate avea multe cauze diferite, de aceea este nevoie de o echipă de specialiști care să includă ORL-iști, pneumologi, gastroenterologi și neurologi. Uneori, tusea cronică poate fi provocată de mai multe probleme în același timp.

Pentru a găsi rapid și eficient cauza tusei cronice, este esențial să vii la o consultație la specialitatea Medicină Internă.

La Centrul de Sănătate "Sfântul Nectarie" poți beneficia de consultații medicale GRATUITE la specialitatea medicină internă prin programul SAFE – Sănătate, Accesibilitate, Facilitate, Educație.

Te poți înscrie în proiect dacă ai domiciliul în București și îndeplinești una din următoarele condiții:

  • Vârstnic (peste 62 de ani femeie și peste 65 de ani bărbat);
  • Deții certificat de încadrare în grad de handicap;
  • Persoană de etnie romă;
  • Aflat în risc de sărăcie;
  • Singur și ai probleme de sănătate;
  • Persoană care provine din sistemul de protecție a copilului;
  • Persoană fără adăpost.ducație, program destinat screening-ului de sănătate generală.

Printre investigațiile care însoțesc consultația din cadrul proiectului SAFE se află și depistarea afecțiunilor pulmonare iar la nevoie poți beneficia, în baza recomandărilor medicului, de o radiografie GRATUITĂ.

Proiectul este coordonat de Ministerul Sănătății și derulat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, în parteneriat cu Fundația Estuar și Centrul Multifuncțional de Sănătate Sfântul Nectarie, fiind finanțat prin programul ”Provocări în sănătatea publică la nivel european” – Mecanismul Financiar SEE 2014-2021”

Proiectul se va derula pe o perioadă de 18 luni, având un buget total de 1.000.000 Euro.

Pentru  mai  multe detalii  referitoare la granturile SEE şi norvegiene, vă rugăm să vizitaţi http://ro-sanatate.ms.ro, www.eeagrants.org, www.eeagrants.ro sau www.norwaygrants.ro.

Înapoi

Data publicării: 6 iun 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA