Începe un nou weekend șahist la Conacul Golescu-Grant din Sectorul 6

În perioada 18 – 19 mai 2024, Centrul de Recreere și Dezvoltare Personală Conacul Golescu-Grant va fi gazda competiției șahiste ”Campionatul Capitalei Junior 2024”, dedicat copiilor și adolescenților înscriși la cluburile de profil din București.

Turneul va consta dintr-o competiție de șah rapid, desfășurată sâmbătă și duminică, precum și dintr-o competiție de șah blitz care va avea loc în ziua de duminică.

Sub arbitrajul domnilor Grigore Gigi, Georgescu Gabriel, Baluță Constantin și Ulian Bogdan, peste 80 de concurenți cu vârste între 6 și 14 ani își vor disputa în fața tablelor colorate în alb și negru premiile constând în trofee, medalii, sume de bani și, bineînțeles, titlurile de ”campion al Capitalei”.

Partidele se vor desfășura în sistem elvețian, pe durata a 7 runde, rezultatele urmând sî fie transmise Federației Române de Șah, pentru omologare.

Directorul competiției este domnul Cristian Eugen Radu, președinte al Asociației Municipale de Șah București.

Turneul este organizat în cadrul parteneriatului dintre Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 și Asociația Municipale de Șah București, având ca sponsor firma Prime Intelligence.

Le urăm succes tuturor participanților.

Înapoi

Data publicării: 18 mai 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA