Tradiții populare românești, celebrate de Ziua Culturii Naționale, la Centrul Domnița Bălașa din Sectorul 6

Hora, șezătoarea și alte tradiții populare românești au fost obiectul activităților organizate azi, 15 ianuarie 2024, la Internatul de Tip Social pentru Copiii cu Dizabilități „Domnița Bălașa”, din Sectorul 6.

Cu sprijinul specialiștilor, limbajul semnelor și dansul au devenit instrumente universale de comunicare și exprimare liberă. Alături unii de alții, copiii hipoacuzici au retrăit frumoasele obiceiuri românești care adunau laolaltă comunitățile locale și dădeau tuturor sentimentul de apartenentă la un grup. Pentru că, înainte de toate, "copilului nu aur, nu mătase, nu viață bună, ci iubire îi trebuie!", spunea Mihai Eminescu, marele poet a cărui naștere o sărbătorim chiar azi.

Înapoi

Data publicării: 15 ian 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA