Zile de sărbătoare: muzică, amintiri și surprize neașteptate

Luna aceasta a fost cu totul specială pentru noi, în Clubul Seniorilor Stela Popescu din Crângași. La fel ca si marea artista care dă numele clubului, și generația noastră de aur este veselă, plină de viață și talentată.

Am avut 12 beneficiari care și-au sărbătorit ziua de naștere în luna iunie și două persoane dragi care celebrează ziua onomastică mâine, cu ocazia sărbătorii Sf. Petru și Pavel.

Un moment deosebit a fost dedicat domnului Mihai, care a împlinit 78 de ani! Geofizician de excepție, cu o carieră remarcabilă la Prospecțiuni și la Institutul de Studii și Proiectări Hidroenergetice, domnul Mihai ne încântă zilnic cu prezența sa caldă și poveștile fascinante.

În tinerețe, domnul Mihai a făcut parte dintr-o trupă alături de doi prieteni, susținând concerte la clubul CFR Caransebeș, unde cânta la chitară. Astăzi, după 50 de ani, i-am făcut o surpriză: i-am adus o chitară! Momentul în care ne-a încântat cu melodiile sale a fost magic, aducând bucurie și nostalgie în sufletele noastre.

De asemenea, trebuie să menționăm că, în ciuda unui diagnostic implacabil, domnul Mihai reușește să-și păstreze memoria vie cu ajutorul specialiștilor. Scrie amintirile sale folosindu-se de fotografii și a adunat deja 120 de pagini pline de viață și emoții.

Ce frumos este să vedem atâta pasiune și activități minunate în viețile seniorilor noștri!

La mulți ani, domnule Mihai! Să continuați să ne încântați zi de zi cu pofta dumneavoastră de viață!

La mulți ani și tuturor celor care își vor sărbători mâine ziua onomastică!

Înapoi

Data publicării: 28 iun 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA