Entuziasm și tradiție: Ziua Tricolorului și Ziua Respectului la Tabăra de cartier

A doua zi la Tabăra de Cartier de la Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală „Conacul Golescu Grant” a început dis de dimineață cu o nouă sesiune de ateliere pentru copii. Comunitatea Sectorului 6 este în plină activitate, iar voluntarii noștri dedicați coordonează cu energie fiecare activitate!

Astăzi, sărbătorim două evenimente speciale: Ziua Tricolorului și Ziua Respectului!

Ziua Tricolorului

Astăzi, copiii noștri au avut ocazia specială să împodobească Dudul din curtea Conacului, care are peste 200 de ani, cu tricolorul României. Se spune că în vremea pașoptistă, acest dud a fost martor la semnarea unor documente importante din istoria noastră.

Ziua Respectului

Astăzi, respectul este în centrul atenției!

Copiii sunt implicați în ateliere educative, recreative și creative, toate având ca temă principală respectul – față de activități, coordonatori, voluntari și colegi. Prin jocuri și activități interactive, participanții învață să aprecieze și să arate respect în toate aspectele vieții lor.

Voluntarii noștri sunt în acțiune!

Cei 10 voluntari prezenți participă la o ședință de Discurs Liber pe tema bullying-ului, abordând cu pasiune și curaj această problemă importantă. Discuțiile sunt pline de idei inovatoare și soluții practice, demonstrând încă o dată angajamentul lor față de crearea unui mediu sigur și respectuos pentru toți.

Marcăm încă o zi de succes în Tabăra de Cartier, unde Conacul Golescu-Grant găzduiește entuziasmul și implicarea tuturor juniorilor. Aici, tradiția și educația se îmbină armonios, iar respectul și patriotismul sunt celebrate cu pasiune.

Vă invităm să ne urmăriți în continuare pentru noi activități interesante!

Înapoi

Data publicării: 26 iun 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA