Luna copilariei în sectorul 6

La inițiativa Primăriei Sectorului 6, Iunie, luna vacanței și a copilăriei, este celebrată în acest an chiar de către cei sărbătoriți.

Sâmbătă, 6 iunie 2015, o mulțime de copii, adolescenți sau prichindei, vor lua cu asalt Parcul Drumul Taberei din Sectorul 6 pentru a le aminti celor mari că jocul și voia-bună nu trebuie uitate.

Participă copiii înscriși la toate grădinițele din comunitate, echipele de karate și canto ale Centrului de Recreere şi Dezvoltare Personală „Conacul Golescu Grant”, Corul Nostalgia, alături de mulți alți invitați. Pe scena parcului proaspăt inaugurat, copiii vor cânta și vor dansa, în incinta parcului fiind organizate multe jocuri și concursuri dotate cu cadouri.

Pentru a le aminti celor prezenți că dreptul la copilărie nu trebuie refuzat nimănui, copiii cu dizabilități, aflați în evidențele Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, se vor afla printre protagoniști, confecționând în micul lor atelier ad-hoc eșarfe, mărgele și alte obiecte decorative.

Clubul Câinilor Utilitari va fi prezent cu o demonstrație de dresaj executată de patrupezi special antrenați. La reușita zilei își aduce aportul și Inspectoratul pentru Situații de Urgență, cu o echipă specială, care va simula o intervenție în caz de accident.

Evenimentul este organizat de Primăria Sectorului 6, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 și Centrul Cultural European Sector 6. Manifestarea este susținută de PitiClic, Itsy Bitsy FM și Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

Mulțumim celor care ne-au susținut la acest eveniment: RoStar, inchiriericostumeserbare.ro și Clubul Sportiv Olimpic Triumf

Rețele sociale

 

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

 Proiectul

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2023 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001