Cetăţenii Sectorului 6 pot trimite online documentele necesare încadrării în grad de handicap

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 îi anunţă pe cetăţenii interesaţi că au posibilitatea de a transmite în format electronic documentele necesare încadrării în grad de handicap a copiilor şi adulţilor care domiciliază legal în Sectorul 6 şi care solicită certificatul de încadrare în grad de handicap.

Astfel, site-ul instituţiei noastre oferă acces atât la lista actelor necesare, cât şi posibilitatea de a descărca formularele aferente, urmând ca documentele completate, inclusiv cererea de încadrare, precum şi alte acte necesare încadrării, să fie transmise către instituţia noastră prin intermediul poştei electronice.

În mailul prin intermediul căruia vor transmite documentele solicitate, cetăţenii sunt rugaţi să precizeze un număr de telefon, precum şi alte date de contact, pentru a primi informaţii suplimentare privind procedura de acordare a certificatului de încadrare în grad de handicap. Solicitările persoanelor care nu domiciliază legal pe raza Sectorului 6 nu vor fi luate în considerare, instituţia noastră neavând competenţa soluţionării lor.

Aceste noi facilităţi se adaugă oprtunităţilor de informare şi comunicare prin mijloace electronice pe care DGASPC Sector 6 le pune la dispoziţia beneficiarilor de servicii sociale.

Rețele sociale

 

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

 Proiectul

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001