Iată am ajuns la finalul Carnavalului Toameni din Sectorul 6!

Au fost 5 zile de poveste în care peste 400 de copii au beneficiat de nenumărate ateliere de creație. Mai exact 8 ateliere cu tematici diferite, care au adus bucuria anotimpului de toamnă.

Cu imaginație și multă dibăcie, cei mici s-au exprimat prin creativitate și au confecționat măști și animăluțe din hârtie, decorațiuni și dovleci din materiale reciclabile, costume și personaje diverse, dar totodată au folosit și dovlecii pentru decoruri după ce i-au pictat.
Au îndrumat copiii 10 educatori și 15 voluntari, au pictat, decupat, confecționat produse haioase din materiale convenționale și reciclabile. Fiecare copil a plecat acasă cu obiectul făurit și multă bucurie.

La Centrul de Recreere și Dezvoltare Personală "Conacul Golescu-Grant ", copiii își descoperă latura artistică prin cursurile gratuite pe care DGASPC sector 6 le oferă întregii comunități de copii, iar în aceste 5 zile de ateliere, copiii au fost îndrumați spre cursurile unde talentul deja își face simțită prezența.

În total avem peste 700 de copiii ce beneficiază deja de aceste cursuri și promitem să nu ne oprim aici din a îndruma viitoarea generație în tot ceea ce ține de educația acestora.

Rețele sociale

 

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

 Proiectul

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001