Consultanță online pentru beneficiarii de servicii sociale

Pe toată perioada de urgență, în care programul cu publicul este suspendat, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 a luat toate măsurile pentru a rămâne cât mai aproape de cetățenii care solicită servicii sociale.

Până în prezent, peste 5000 de emailuri au fost primite și gestionate de departamentele de asistență socială, pentru a rezolva în timp util solicitările venite din partea cetățenilor.

Pentru a veni în sprijinul tuturor, vă reamintim adresele de email la care puteți scrie, pentru informații și consultanță, în funcție de compartimentul vizat:

De asemenea, pentru toate serviciile menționate mai sus, ne puteţi trimite documente, cu confirmare de primire, către instituţia noastră la adresa Strada Floare Roşie, nr. 7A, folosind Poşta Română sau serviciile de curierat.

Pentru certificatele de handicap - copii și adulți, puteți cere informații și consultanță la următoarele adrese de email:

Și pentru aceste servicii ne puteţi trimite documente, cu confirmare de primire, la următoarele adrese:

  • Strada Floare Roşie nr. 7A, folosind Poşta Română sau serviciile de curierat – pentru Serviciul Evaluare Complexă Adulți
  • Aleea Istru nr. 4, folosind Poşta Română sau serviciile de curierat – pentru Serviciul Evaluare Complexă Copii

Pentru a facilita comunicarea online, ne puteţi contacta la adresa de email office@dgaspc6.com. Informaţii suplimentare puteţi găsi și pe pagina noastră web www.asistentasociala6.ro

 

Vă asigurăm că facem toate eforturile pentru a răspunde cât mai rapid petițiilor dumneavoastră, în ciuda volumului mult mai mare de solicitări venite exclusiv online. Vă mulțumim pentru răbdare și înțelegere.

Rețele sociale

 

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

 Proiectul

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001