Important! Cetățenii Sectorului 6 pot solicita în continuare ajutorul de încălzire

De la începutul perioadei de depunere a cererilor de acordare a ajutorului de încălzire pentru sezonul rece 2022- 2023, în data de 21 octombrie 2022, la nivelul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 s-a înregistrat un total de 602 cereri, din care:

  • 473 cereri pentru încălzirea cu energie termică;
  • 91 cereri pentru încălzirea cu gaze;
  • 27 cereri pentru încălzirea cu lemne;
  • 11 cereri pentru încălzirea cu energie electrică.

Conform prevederilor legale, pentru cererile depuse până la data de 20 a fiecărei luni din sezonul rece, ajutorul se acordă începând cu luna respectivă; cei care depun cererile după data de 20 a lunii în curs vor primi ajutorul începând cu luna următoare.

Astfel, persoanele care doresc să beneficieze de ajutorul de încălzire începând cu luna decembrie a acestui an sunt rugate să depună cererile până la data de 20 decembrie 2022.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 pune la dispoziția cetățenilor din comunitate un sistem online de transmitere a cererilor și documentelor necesare pentru acordarea ajutorului de încălzire.

Formularele necesare pot fi descărcate și completate electronic accesând pagina Serviciului Ajutor Social al DGASPC Sector 6.

Pentru a evita deplasarea la sedii, cererea împreună cu toate documentele necesare vor putea fi transmise prin e-mail la adresa: ajutorsocial@dgaspc6.com sau prin poștă la adresa: Str. Floare Roșie nr.7A, sector 6, București.

Cei care doresc să depună cererile la sedii sunt așteptați în locațiile din str. Floare Roșie nr. 7A sau bd. Timișoara nr. 21, conform următorului program:

  • Luni, marți, joi și vineri în intervalul: 9.00-13.00
  • Miercuri în intervalul: 13.00-18.00

La aceeași adresă web pot fi regăsite  toate informațiile necesare privind criteriile de eligibilitate și procedura de obținere a ajutorului de încălzire, precum și câteva tutoriale video care îi ajută pe solicitanți în procesul de completare și transmitere a documentelor necesare.

De asemenea, cetățenii au posibilitatea de a ne solicita informații prin intermediul adresei de email office@dgaspc6.com sau al numărului de telefon 021.9970, disponibil zilnic în intervalul orar 08.00 – 20.00.

Rețele sociale

 

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

 Proiectul

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2023 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001