A început ”Campionatul Capitalei Juniori Șah Rapid și Blitz” la Conacul Golescu-Grant din Sectorul 6

Azi, 11 februarie 2023, la Centrul de Recreere și Dezvoltare Personală ”Conacul Golescu-Grant”, din Sectorul 6, a început ”Campionatul Capitalei Juniori Șah Rapid și Blitz”, o competiție la care participă peste 180 de copii înscriși la cluburile de profil din București.

În prima zi a concursului, rezervată partidelor de șah rapid, s-au înscris în lupta pentru medalii și trofee un număr de 90 de copii cu vârste între 8 și 14 ani, împărțiți astfel:

  • 14 ani-17 copii
  • 12 ani- 26 copii
  • 10 ani- 19 copii
  • 8 ani-28 copii

Valoarea totală a premiilor în prima zi este de 10.000 de lei, rezultatele urmând să fie comunicate Federației Române de Șah pentru omologare și acordarea punctajului ELO fiecărui jucător.

Programată să se desfășoare pe parcursul a două zile, competiția este organizată în cadrul parteneriatului dintre Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 și Asociația Municipală de Șah București.

Întrecerea se desfășoară în sistem elvețian, la categoriile ”șah rapid” și șah blitz”, având ca participanți copii cu vârste între 6 și 14 ani, printre care și beneficiari ai serviciilor sociale din Sectorul 6, care beneficiază de gratuitate.

Turneul va primi omologare FIDE prin intermediul Federației Române de Șah, iar jucătorii clasați pe primele patru locuri vor fi răsplătiți cu diplome, premii în bani și trofee.

Valoarea totală a premiilor se ridică la suma de 17.000 lei. Arbitrajul în cele două zile de concurs este asigurat de o brigadă condusă de dl. Georgescu Gabriel, arbitru-șef

Sponsorii competiției sunt ”Prime Intelligence” și ”Izvoarele Călimani”.

Le urăm mult succes tuturor participanților!

Rețele sociale

 

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

 Proiectul

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001