Clubul Seniorilor din Sectorul 6 le propune beneficiarilor numeroase activități gratuite de socializare și petrecere a timpului liber

Deschis în luna ianuarie a acestui an, Clubul Seniorilor din Sectorul 6 le propune beneficiarilor numeroase activități gratuite de socializare și petrecere a timpului liber. Și pentru că niciodată nu e prea târziu să îți descoperi sau să îți cultivi o nouă pasiune, fiecare zi de vineri este dedicată picturii. La începutul fiecărui weekend, participanții la atelierul cu pensule și vopsele sunt îndrumați de persoane cu experiență, care le pot insufla dragostea pentru această artă.

Activitățile se desfășoară în cele două locații ale clubului, care sunt situate în Bd. 1 Mai nr. 15 și, respectiv, Bd. Timișoara nr. 73, și care dispun de toate materialele necesare pentru practicarea picturii.

Persoanele vârstnice care doresc să se înscrie la activitățile Clubului Seniorilor Sector 6 sunt rugate să sune la numărul de telefon 021.9970, disponibil zilnic în intervalul orar 08.00 – 20.00.

Rețele sociale

 

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

 Proiectul

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001