SocialXChange – beneficiarii ajută la curățenia de primăvară în Sectorul 6

În incinta centrelor aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 a început curățenia de primăvară. La toaletarea gazonului și a spațiilor adiacente, strângerea deșeurilor vegetale și înfrumusețarea aleilor contribuie și beneficiarii Magazinului Caritabil SocialXchange.

Pentru primi produse de strictă necesitate colectate în cadrul magazinului, aceștia au participat la curățarea și amenajarea spațiilor aferente Conacului Golescu-Grant, Centrului de Sănătate Sfântul Nectarie, precum și în Parcul Nicolae Filimon. Internatul de Tip Social pentru Copii cu Dizabilități ”Domnița Bălașa” este următorul pe lista activităților de înfrumusețare realizate cu aportul acestor persoane.

La SocialXChange se colectează donații în produse alimentare de bază, articole de igienă, electronice, electrocasnice, rechizite sau jucării. Tot ce este salvat de la aruncare ajunge la persoane și familii care se confruntă cu dificultăți financiare. Cei apți de muncă prestează diferite activități în beneficiul comunității din Sectorul 6.

Peste 650 de persoane, dintre care multe femei cu copii, au beneficiat până în prezent de acest tip de sprijin. Cu susținerea donatorilor SocialXChange au fost susținute numeroase persoane și familii aflate în situații critice, care au reușit astfel să depășească momentele dificile și să privească încrezători înainte.

Vă așteptăm și pe voi să sprijiniți cu donații acest sistem caritabil și de protecție a mediului înconjurător. Mai multe informații găsiți pe site-ul nostru sau la numărul de telefon 021.9970.

Rețele sociale

 

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

 Proiectul

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001