Camp RUN 6, ediția 2023 – sportul este accesibil oricui!

La Camp RUN 6, ediția 2023, mișcarea și distracția sunt accesibile oricui. Participanții și vizitatorii evenimentului organizat de Primăria Sectorului 6 vor putea admira, pe scena organizată în incinta Parcului Drumul Taberei, seniori și persoane cu dizabilități care vor să demonstreze că sportul poate fi practicat de oricine, la orice vârstă.

Mâine, 27 mai 2023, la manifestarea în aer liber deschisă tuturor vor evolua în fața publicului vârstnici înscriși la Programul Mișcare pentru sănătate, alături de beneficiarii Centrului de Zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilități din Sectorul 6.

Evenimentul va mai cuprinde competiții de cross, sesiuni de zumba, yoga, judo, karate, lupte, taekwondo, rugby, scrimă, dar și meciuri de baschet, volei, handbal. Copiii între 6 și 12 ani vor putea participa la Treasure Hunt, unde, cu ajutorul aplicației Questo, vor putea completa o serie de misiuni pentru a-l salva pe ursulețul koala nZebi de leneșul Hypno.

Vă așteptăm, începând cu orele 08.30, în Parcul Drumul Taberei, să descoperiți multiplele valențe ale sportului și să-i cunoașteți pe beneficiarii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 care prețuiesc mișcarea și prietenia celor din jur.

Mai multe informații despre eveniment la Program CAMP RUN 2023Sport în Comunitate.

Rețele sociale

 

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

 Proiectul

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001