Standup paddleboarding – copiii beneficiari de servicii sociale din Sectorul 6 au deprins tainele unui sport nautic captivant

Pe apa Lacului Snagov, un număr de 50 de copii din Sectorul 6, beneficiari de servicii sociale, au învățat de curând cum se practică standup paddleboarding.

Sesiunea de inițiere în tainele acestui sport nautic a avut loc în incinta Complexului Sportiv Național ”Nicolae Navasard”.

Au participat la aventura cu plăci și vâsle, dar și la bălăceala binevenită în zilele toride din Capitală, copiii Complexului de Servicii Sociale Căsuțe de Tip Familial ,,Acasă”, din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, alături de beneficiarii Centrului de Zi Metropolis.

În weekend-ul următor, aceiași copii și adolescenți sunt invitați pe malul Lacului Pantelimon la prima lor sesiune de canotaj.

Mulțumim Fundației Filantropice Metropolis pentru perspectivele de distracție și dezvoltare personală oferite copiilor beneficiari de servicii sociale din Sectorul 6.

Rețele sociale

 

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

 Proiectul

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2023 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001