Servicii de protecție împotriva abuzului sexual

Organizația Salvați Copiii, în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, prin programul Active Citizens Fund - România , finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021, derulează proiectul „Cooperare interinstituțională și advocacy pentru protecția copiilor victime ale abuzului sexual și violenței”.

Te-ai gândit vreodată cum este afectat un copil de un abuz sexual?

Lumea modernă, deși mai educată, nu a reușit să aibă cu mult mai puține cazuri de copii victime ale abuzurilor sexuale și nu numai. Din păcate știrile cu astfel de cazuri sunt destul de frecvente și foarte mulți copii care suferă au nevoie de ajutorul nostru imediat.

Odată ce autoritățile încep să intervină pentru a pedepsi vinovatul, copilul este retraumatizat în acest proces de aflare al adevărului, fiind nevoit să se plimbe de la o instituție la alta și să își spună povestea din nou și din nou.

La centrul Barhanus am găsit o soluție la aceste situații, uneori dramatice în care sunt puși copiii și familiile lor.

Punem pe primul loc interesul suprem al copilului. În centrul nostru pot fi rezolvate mai eficient cazurile de abuz și poate fi evitată retraumatizarea lor.

Dacă ai vreo cunoștință, prieten, rudă sau ești chiar tu victima unui abuz sexual, intră pe site-ul STOPABUZ.RO și scrie-ne un mesaj, iar noi oferim tot sprijinul de care ai nevoie.

Organizația Salvați Copiii derulează în România Proiectul „Cooperare interinstituțională și advocacy pentru protecția copiilor victime ale abuzului sexual și violenței” în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului sector 6, și beneficiază de o finanțare în valoare de 149.977,6 euro, prin programul Active Citizens Fund - România finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.

Rețele sociale

 

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

 Proiectul

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001