Clubul Seniorilor Sector 6 le urează ”La mulți ani” bunicilor activi din comunitate

Continuă celebrarea bunicilor din Sectorul 6 cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice. Beneficiarii Clubului Seniorilor au fost întâmpinați azi, 2 octombrie 2023, cu tort, muzică și urări de ”La mulți ani!”. Cei care frecventează această structură aflată în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 au mai primit drept cadou un recital de muzică populară susținut de unul dintre beneficii talentați ai clubului.

Zilnic, persoanele în vârstă din Sectorul 6 care doresc să rămână active au la dispoziție două spații generoase, unde se pot întâlni pentru a participa la ateliere de creație, jocuri de societate, cursuri de abilitare, activități culturale sau de voluntariat.

Participarea la programul ”Clubul Seniorilor ” este gratuită, numeroase persoane primind cu bucurie redeschiderea acestui program la începutul acestui an, după perioada pandemiei.

Clubul dispune de două sedii, în locațiile din Bd. Timișoara nr. 73, și Bd. 1 Mai nr. 15, care pot asigura, zilnic, participarea unui număr de 150 de persoane la diferitele activități derulate aici

Pentru a răspunde numărului mare de solicitări, vor fi date în folosință două noi spații destinate Clubului Seniorilor Sector 6, în Cartierul Militari și, respectiv, Crângași, ultimul dintre ele urmând a se deschide în viitorul apropiat.

Mai multe informații privind condițiile și procedura de înscriere pot fi obținute la:

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice este marcată în fiecare an, la 1 octombrie, pentru promovarea drepturilor acestora, dar şi a unei imagini pozitive a îmbătrânirii.

Rețele sociale

 

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

 Proiectul

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001