Apel către toți cetățenii programați să se vaccineze la Centrul de Vaccinare Sector 6 – Clubul Seniorilor "Mihai Eminescu"

Facem un apel către toți cetățenii programați să se vaccineze la Centrul de Vaccinare Sector 6 – Clubul Seniorilor "Mihai Eminescu" să țină cont de intervalul orar în care s-au programat și să NU vină mai devreme la centru.

Se pot evita cozile și frigul, doar dacă țineți cont de ora la care ați fost programați pentru vaccinare. Personalul face toate eforturile pentru a desfășura procesul de vaccinare rapid și în siguranță, dar avem nevoie și de implicarea și înțelegerea dumneavoastră.

De asemenea, invităm persoanele care au posibilitatea, să descarce formularele necesare vaccinării: chestionarul medical obligatoriu și formularul de consimțământ și să se prezinte la ora programării cu documentele completate și semnate la Centrul de Vaccinare Sector 6 – Clubul Seniorilor “Mihai Eminescu”.

Informații suplimentare despre procesul de vaccinare din sectorul 6 găsiți în secțiunea dedicată din site-ul nostru - protectiacopilului6.ro/vaccinare-covid19.

Împreună reușim să ne vaccinăm rapid și în SIGURANȚĂ!

Rețele sociale

 

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

 Proiectul

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001