Start la vaccinări la Centrul de Vaccinare de tip drive-thru, în parcarea Plaza România

Luni, 17 mai 2021, începând cu ora 15.30, cetățenii care doresc să se vaccineze împotriva Covid-19 sunt așteptați în parcarea Plaza România, acolo unde se va deschide cel de-al doilea Centru de Vaccinare de tip drive-thru din Sectorul 6. La eveniment vor participa Prefectul Capitalei, Alin Stoica, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu și viceprimarii Sectorului 6, Mihaela Ștefan și Alexandru Gâdiuță.

Centrul este organizat de Primăria Sectorului 6 prin DGASPC S6, în parteneriat cu Plaza România, care pune la dispoziție spațiul necesar vaccinării în cadrul parcării mall-ului.

Amplasat în mijlocul comunității, într-una dintre cele mai frecventate zone din sector, Centrul de Vaccinare va avea 4 fluxuri de vaccinare, cu personal asigurat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.

Tipul de vaccin folosit este cel produs de Pfizer, vaccin autorizat pentru toate persoanele cu vârsta de peste 16 ani.

Cetățenii veniți la cumpărături sau cei care tranzitează zona sunt invitați să se vaccineze rapid și facil în cadrul acestui centru de vaccinare de tip drive-thru. Peste 200 de persoane vor putea fi zilnic vaccinate, iar programul de lucru pentru Centrul de Vaccinare de tip drive-thru din Plaza România va fi de luni până duminică, între orele 15:00 – 20:00.

Așadar, de luni, 17 mai 2021, vă așteptăm în parcarea Plaza România pentru a face încă un pas responsabil către normalitate. Vaccinarea este singura soluție pentru a învinge pandemia COVID 19.

Rețele sociale

 

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

 Proiectul

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001