Proiecte UE

20 Mai 2021

Aripi spre viitor – un proiect pentru a doua șansă

Sub sloganul ” Înscrie-te acum ! Nu rata A doua sansă!”, un nou proiect social se derulează în Regiunea București – Ilfov, în cadrul parteneriatului dintre Fundația Estuar, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, Inspectoratul Școlar al Municipiului București și Asociația Four Change.

Mai multe detalii
09 Martie 2015

City of Changes

The project "Cities of change - cooperation of cities in the field of city development" is the first step of creating a thematic network between 14 cities from 11 EU Member States.

Site oficial: www.ccnet.poznan.pl

Mai multe detalii
07 Noiembrie 2014

Servicii sociale despre si pentru sanatate mintala

Fundatia Estuar, in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala Si Protectia Copilului Sector 6, desfasoara proiectul "Servicii sociale despre si pentru sanatate mintala" pe o perioada de 24 de luni.Obiectivul general al proiectului este cresterea accesului si furnizarea de servicii sociale - de baza si specializate pentru grupurile vulnerabile formate din persoane cu probleme de sanatate mintala si familiile lor.

Site oficial: goo.gl/iPCWFA

Mai multe detalii
24 Septembrie 2014

Respect şi şanse egale pentru femei

Proiectul “Respect şi şanse egale pentru femei” este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013 “Investeşte în oameni!”, Axa Prioritară nr 6: Promovarea incluziunii sociale.

Mai multe detalii
23 Iunie 2014

EUROPA INCLUSIVA - Initiative regionale sustenabile

Obiectivul general al proiectului îl constituie cresterea oportunitatilor de integrare pe piata muncii a 1000 de persoane din grupuri vulnerabile, respectiv: 400 persoane de etnie roma, 250 persoane cu dizabilitati, 50 tineri peste 18 ani ce parasesc sistemul de protectie al statului, 300 persoane aflate in detentie.

Mai multe detalii
20 Iunie 2014

Reabilitare, modernizare, dezvoltare și echipare Centru Social Multifuncțional Harap-Alb

Proiectul “Reabilitare, modernizare, dezvoltare și echipare Centru Social Multifuncțional Harap-Alb” își propune să transforme unitatea actuală într-o destinație multifuncțională care va putea acoperi o gamă variată de servicii esențiale de tip sănătate, educație, protecție socială și siguranța publică conforme cu normele Uniunii Europene, contribuind astfel, la atingerea obiectivului european al coeziunii economice și sociale.

Mai multe detalii
20 Iunie 2014

Echilibru - o nouă abordare a vieții familiale cu cea profesională

Proiectul „Echilibru - o nouă abordare a vieţii familiale cu cea profesională” are ca obiectiv general asigurarea condiţiilor necesare reîntoarcerii pe piaţa muncii a tinerelor mame prin programe ţintite în favorizarea concilierii vieţii familiale cu cea profesională.

Site oficial: www.echilibru.com

Mai multe detalii
20 Iunie 2014

Șanse egale în comunitatea noastră

Proiectul SANSE EGALE ÎN COMUNITATEA NOASTRĂ este cofinanțat de Uniunea Europeană prin POSDRU 2007 – 2013 și contribuie în mod direct la atingerea obiectivelor Axei Prioritare 6 și ale Domeniului Major de Intervenție 6.2, având ca obiectiv general susținerea pe termen mediu și lung a incluziunii socio-profesionale a grupurilor sociale vulnerabile, combaterea excluziunii socio-profesionale și a auto excluziunii profesionale a acestor categorii.

Site oficial: www.sanseegaleincomunitate.ro

Mai multe detalii
20 Iunie 2014

O alta perspectiva a dizabilitatii prin calificare pe piata muncii

Proiectul O ALTĂ PERSPECTIVĂ ASUPRA DIZABILITĂȚII PRIN CALIFICARE PE PIAȚA MUNCII este cofinanţat de Uniunea Europeană prin POSDRU şi contribuie în mod direct la atingerea obiectivelor Axei Prioritare 6 şi ale Domeniului Major de Intervenție 6.2., având ca obiectiv general dezvoltarea competentelor profesionale prin formare pentru persoanele cu dizabilități în scopul creșterii gradului de integrare pe piața muncii.

Site oficial: www.proiectformare.ro

Mai multe detalii
20 Iunie 2014

ȘANSA - Sprijin pentru autocunoaștere și autodepășire a situației de vulnerabilitate

Obiectiv general - facilitarea accesului la ocupare și informare pentru 1140 de persoane din 3 regiuni București - Ilfov, Sud - Est și Nord - Est în vederea combaterii excluziunii sociale și marginalizării persoanelor vulnerabile din cele 3 regiuni menționate.

Mai multe detalii
Pg. 1 din 2 | Art./pg.: 10 | Nr. art.: 11

Rețele sociale

SocialXChange

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

 Proiectul

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001