Implică-te! Adoptă un proiect!

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 Bucuresti organizeaza în data de 10 aprilie 2014, începând cu orele 09.30, o conferința de lansare a proiectului Implica-te! Adoptă un proiect!”,” destinat implicării tuturor factorilor de la nivel local în rezolvarea problemelor sociale ale comunității.

Găzduită de ”Centrul de Recreere și Dezvoltare Personală ”Palatul Golescu Grant”, din Aleea Țibleș nr. 64, conferința va avea ca temă rolului jucat de institutiile publice, organizatiile non-guvernamentale si companiile private in viața socială a sectorului 6.

La eveniment vor participa atat specialiști ai institutiilor publice, cat si din cadrul companiilor  private si organizațiilor nonguvernamentale, prilej cu care participanții vor avea ocazia să se cunoască, să să familiarizeze cu problematica socială a comunității sectorului 6 și să decidă maniera în care se pot  implica în rezolvarea problemelor sociale. 

Conferința va fi urmată de un targ în cadrul căruia Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6  si ONG-urile isi vor prezenta proiectele pe care le au in desfasurare, iar companiile vor avea ocazia de a se implica în susținerea lor.

In cadrul targul de proiecte “Implica-te! Adopta un proiect!” vor fi prezentate, in mod interactiv,  peste 30 de proiecte sociale care au nevoie de sustinerea comunitatii.

Implică-te! Completează formularul din josul paginii pentru a te înscrie!

01 Aprilie 2014

Asociaţia “Salvaţi Copiii” - Filiala Bucureşti

Programele Organizaţiei sunt adresate tututror copiilor cu atenţie deosebită către cei aflaţi în situaţii de risc, copii din comunităţi dezavantajate, copii victime ale violenţei, copii din familii dezorganizate, (la nivel naţional), copii din familii sărace, nediscriminând nici o categorie, copii din diverse etnii, copii refugiaţi, precum si copii talentaţi, copii cu familii, dar şi copii institutionalizaţi.

Mai multe detalii
31 Martie 2014

Fundaţia Sfânta Irina

Fundaţia Sfânta Irina este o organizaţie neguvernamentală care se ocupă cu îmbunătățirea calității vieții bolnavilor de cancer aflați în stadiul avansat prin îngrijire medicală, socială, psihologică şi spirituală. Până în prezent Centrul de Îngrijiri Paliative Sfânta Irina a asistat peste 2600 de bolnavi şi familiile acestora.

Mai multe detalii
31 Martie 2014

Asociația “Kinetic Therapy”

Asociația “Kinetic Therapy” iși propune activitate multidisciplinară de îngrijire și recuperare a sănătății persoanelor cu handicap, a celor cu afecțiuni neurologice, ortopedice, reumatologice, geriatrice, postamputații, postchirurgical ;

Mai multe detalii
31 Martie 2014

Proiect de dezvoltare personală prin arta

Până în prezent au participat la acest atelier peste 100 de copii ce au avut ocazia să picteze în culoare, să modeleze în ceramică, să facă bijuterii hand made, să recicleze obiecte casnice și să le transforme în obiecte de artă și să confecționeze obiecte decorative, precum tablourile cu flori naturale conservate.

Mai multe detalii
31 Martie 2014

Atelier de creatie „Domnita Balasa”

În cadrul Centrului pentru Copii cu Dizabilități ”Domnița Bălașa” funcționează un atelier de creație, unde copiii desfășoară activități pentru dezvoltarea abilităților artistice și manuale, creativității și imaginației

Mai multe detalii
28 Martie 2014

Asociaţia Centrul Creştin Bucureşti

Asociaţia Centrul Creştin Bucureşti s-a înfiinţat în anul 1992, cu scopul de a îmbunătăţi calitatea vieţii persoanelor marginalizate social prin servicii sociale, medicale, culturale, educaţionale, economice furnizate în spirit creștin.

Mai multe detalii
28 Martie 2014

Asociatia pentru o Comunitate Solidara si Interventie Sociala - ACSIS

Asociatia pentru o Comunitate Solidara si Interventie Sociala - ACSIS desfasoara incepand din anul 2004 programe care vizeaza prevenirea separarii copilului de familia proprie.

Mai multe detalii
28 Martie 2014

Asociatia Sfantul Arhidiacon Stefan

Asociatia Sfantul Arhidiacon Stefan sarbatoreste in 2014, 10 ani de la infiintare. In toata aceasta perioada, serviciile sociale oferite persoanelor defavorizate din punct de vedere socio-economic au crescut atat din punct de vedere numeric, cat si calitativ. I

Mai multe detalii
28 Martie 2014

Asociatia Sprijinirea Integrarii Sociale

Misiunea noastra este reducerea progresiva a numarului persoanelor defavorizate, pana la reintegrarea sociala stabila si completa a tuturor persoanelor care sunt marginalizate, indiferent de sex sau varsta.

Mai multe detalii
28 Martie 2014

Asociatia Urbaniac

Asociatia Urbaniac promoveaza educatia nonformala pe teme precum responsabilitatea sociala, dezvoltarea comunitara si dezvoltarea durabila, respectarea drepturilor omului, combaterea discursului instigator la ura si a discriminarii.

Mai multe detalii
Pg. 1 din 4 | Art./pg.: 10 | Nr. art.: 38

Rețele sociale

SocialXChange

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

 Proiectul

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001