Oamenii sunt grija noastră! Activități de weekend în centrele sociale din Sectorul 6

Persoane în vârstă, adulți fără adăpost sau copii cu dizabilități, care beneficiază de serviciile centrelor sociale din Sectorul 6, au început primul weekend al lunii aprilie cu activități dintre cele mai diverse.

La Adăpostul de Noapte, cei care nu dispun de o locuință au decorat curtea centrului cu flori confecționate din lemn și vopsite în culori vesele. Activitatea le-a dat ocazia de a pune în practică cunoștințe din domenii precum tâmplărie sau peisagistică și de a învăța lucruri noi unii de la alții.

La Centrul pentru Persoane Vârstnice ”Floare Roșie”, seniorii au creat coșulețe cu flori și sporul casei, obiecte dedicate primăverii, cu ajutorul cărora își vor împodobi camerele în care locuiesc.

Beneficiarii Complexului de Servicii Sociale pentru Copii cu Dizabilități Istru au primit drept cadou, tot în această zi de sâmbătă, o vizită la Muzeul Antipa. Alături de beneficiarii programului ”Ajungem mari”, al Asociației Lindenfeld, copiii de la Centrul Istru au pătruns în lumea animalelor, multe dintre ele dispărute, învățând lucruri noi despre apariția și evoluția speciilor.

Cu sprijinul specialiștilor, astfel de activități organizate în fiecare weekend le aduc participanților numeroase beneficii în plan cognitiv și emoțional, constituind pași importanți spre integrarea lor în societate.

Înapoi

Data publicării: 6 apr 2024

Descarcă aplicația mobilă de sesizări eSector6!

Google Play
Versiune minimă: Android 8.0

AppStore
Versiune minimă: iOS 13.0

Campanii active

Servicii medicale gratuite pentru Bucureșteni, prin proiectul SAFE

Află mai multe despre SAFE

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 119 - numărul unic pentru copii

 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2024 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO escim DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001 DGASPC Sector 6 este certificată ISO 37001

 

 

 

Website realizat în cadrul proiectului “Primărie fără hârtie II – Digitalizarea DGASPC Sector 6 prin soluție informatică inovativă ca măsură de simplificare administrativă și de optimizare a furnizării serviciilor de asistență socială pentru cetățeni” Cod SMIS 153535 în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Site realizat în cadrul proiectului POCA